Nachovuoka – helppo jauheliharuoka, joka on viikonlopun paras mättöherkku
35 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
15 minNachovuoka on viikonlopun paras mättöherkku, josta tykkää koko perhe. Tarjoile helppo nachovuoka klassisten lisukkeiden, kuten tomaattisalsan, avokadon ja ranskankerman kera.
GL
MU
4.6
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 6.3.2019

Nachovuoka – helppo jauheliharuoka, joka on viikonlopun paras mättöherkku
Reseptin ainekset (4 annosta)
Nachovuoka
- 250 gnachoja
- 400 gnaudan jauhelihaa
- 1 tljuustokuminaa
- 1 tlpaprikajauhetta
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
- 150 gcheddarjuustoraastetta
Salsakastike
- 500 gtomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 pieni chili
- ½ limen mehu
- ½ tl suolaa
- 1 tlsokeria
- ½ rkukorianteria
Koristelu
- ½ rku korianteria
Nachovuoka valmistuu näin:
- Levitä nachot voideltuun uunivuokaan.
- Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita joukkoon juustokumina, paprikajauhe, suola ja pippuri.
- Levitä jauheliha tasaiseksi kerrokseksi nachojen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista vuokaa 200 asteessa 10–15 minuuttia.
- Valmista sillä välin tomaattisalsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Voit valuttaa niistä ylimääräistä nestettä pois. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja chili. Purista salsan sekaan limen mehua, mausta suolalla ja sokerilla. Silppua joukkoon tuoretta korianteria.
- Nauti nachovuoka tuoreen tomaattisalsan kanssa ja viimeistele annos tuoreella korianterilla.
Jos haluat hieman kosteamman nachovuoan, tee helppo juustokastike. Kuumenna kattilassa 2 dl ruokakermaa ja sekoita joukkoon 150 g cheddarjuustoraastetta. Kaada lämmin kastike nachovuoan päälle.