


Nachovuoka – helppo jauheliharuoka, joka on viikonlopun paras mättöherkku
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Nachovuoka on viikonlopun paras mättöherkku, josta tykkää koko perhe. Tarjoile helppo nachovuoka klassisten lisukkeiden, kuten tomaattisalsan, avokadon ja ranskankerman kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Nachovuoka
250 g
nachoja
400 g
naudan jauhelihaa
1 tl
juustokuminaa
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
150 g
cheddarjuustoraastetta
Salsakastike
500 g
tomaatteja
1
punasipuli
1
pieni chili
½
limen mehu
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ rku
korianteria
Koristelu
½ rku
korianteria
Nachovuoka – ohje:
- Levitä nachot voideltuun uunivuokaan.
- Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita joukkoon juustokumina, paprikajauhe, suola ja pippuri.
- Levitä jauheliha tasaiseksi kerrokseksi nachojen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista vuokaa 200 asteessa 10–15 minuuttia.
- Valmista sillä välin tomaattisalsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Voit valuttaa niistä ylimääräistä nestettä pois. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja chili. Purista salsan sekaan limen mehua, mausta suolalla ja sokerilla. Silppua joukkoon tuoretta korianteria.
- Nauti nachovuoka tuoreen tomaattisalsan kanssa ja viimeistele annos tuoreella korianterilla.
Vinkit!
- Jos haluat hieman kosteamman nachovuoan, tee helppo juustokastike. Kuumenna kattilassa 2 dl ruokakermaa ja sekoita joukkoon 150 g cheddarjuustoraastetta. Kaada lämmin kastike nachovuoan päälle.
- Ota talteen myös suosittu nachopellin ohje. Koko perheelle maistuvassa ruoassa on broileria sekä runsaasti salsaa ja juustokastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat