Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nachopelti valmistuu nyt grillissä – nappaa lauantai-illan suosikkiherkun kesäversio!

17 min

Grilliin sopii esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu pelti. Vaihtoehtoisesti nachot voi grillata kahdessa kertakäyttöisessä, matalassa ja laakeassa alumiinisessa grillivuoassa.

5.7.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1
kesäkurpitsa
1
punasipuli
1 rs
kirsikkatomaatteja
2
esikeitettyä maissia
1 prk
mustapapuja
1 pss (185 g)
nachoja
1 prk
cheddardippiä
½–1 tl
chilirouhetta
Lisäksi
2–3
vihreää jalapenoa ja/tai punaista chiliä
1
avokado
1 rku
korianteria
200 g
ranskankermaa

Nachopelti grillissä – ohje:

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ja punasipuli viipaleiksi. Puolita tomaatit. Irrota jyvät maissista veitsellä leikaten. Valuta mustapavut huolellisesti. Kokoa grillaukseen soveltuvalle pellille tai matalareunaiseen vuokaan kerroksittain nachoja, kasviksia, papuja ja cheddardippiä. Ripottele chilirouhetta pinnalle. Kypsennä nachopeltiä grillissä keskilämmöllä, kansi suljettuna noin 5–7 minuuttia.
  2. Leikkaa jalopenot ja/tai chilit viipaleiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha viipaleiksi. Hienonna korianteri.
  3. Nosta nachopelti grillistä ja viimeistele chilillä, avokadoviipaleilla ja korianterilla. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt