Mysli-jogurttipannacotta
{
Aktiivinen
Passiivinen
Jogurtti tuo ihanaa raikkautta täyteläiseen pannacottaan. Ripottele päälle rapeaa mysliä ja marjoja. Tarjoile herkku brunssilla tai viikonlopun aamiaisella!
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 1.5.2016

Mysli-jogurttipannacotta
Reseptin ainekset (4 annosta)
Mysli-jogurttipannacotta
- 4 kplliivatelehteä
- 2 1/2 dlmaitoa
- 1/2 kplvaniljatanko
- 1 dlsokeria
- 3 dlkuohukermaa
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- 2 dlmysliä
- marjoja
- syötäviä kukkia
Mysli-jogurttipannacotta valmistuu näin:
- Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen lautaselle 5 minuutiksi.
- Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Laita maito ja sokeri kattilaan. Lisää mukaan vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta pois liedeltä. Poista tanko.
- Purista liivatteista pois vesi ja sekoita ne kuumaan maitoon. Anna jäähtyä muutama minuutti.
- Sekoita maitoon kuohukerma. Lisää joukkoon jogurtti ja sekoita tasaiseksi vispilällä.
- Kaada seos pieniin kuppeihin tai kulhoihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintää 3 tuntia tai yön yli.
- Ripottele pannacotan pinnalle mysliä. Lisää pinnalle marjoja ja halutessasi syötäviä kukkia.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!

Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
Maku

Jouluinen piparipannacotta
Maku

Kuohkea valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella
Maku

Suklainen pannacotta
Maku

Pannacotta ja ananassalsa
Maku

Pannacotta, posset, trifle – helppo pääsiäisjälkiruoka odottaa h-hetkeä jääkaapissa

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella
Kotivinkki

Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
Kotivinkki