


Mysli-jogurttipannacotta
Jogurtti tuo ihanaa raikkautta täyteläiseen pannacottaan. Ripottele päälle rapeaa mysliä ja marjoja. Tarjoile herkku brunssilla tai viikonlopun aamiaisella!
Reseptin ainekset
4 annosta
Mysli-jogurttipannacotta
4
liivatelehteä
2 ½ dl
maitoa
½
vaniljatanko
1 dl
sokeria
3 dl
kuohukermaa
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 dl
mysliä
marjoja
syötäviä kukkia
Mysli-jogurttipannacotta – ohje:
- Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen lautaselle 5 minuutiksi.
- Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Laita maito ja sokeri kattilaan. Lisää mukaan vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta pois liedeltä. Poista tanko.
- Purista liivatteista pois vesi ja sekoita ne kuumaan maitoon. Anna jäähtyä muutama minuutti.
- Sekoita maitoon kuohukerma. Lisää joukkoon jogurtti ja sekoita tasaiseksi vispilällä.
- Kaada seos pieniin kuppeihin tai kulhoihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintää 3 tuntia tai yön yli.
- Ripottele pannacotan pinnalle mysliä. Lisää pinnalle marjoja ja halutessasi syötäviä kukkia.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat