


Myskikurpitsa-linssipata saa pehmeyttä kookosmaidosta – syksyinen pataruoka lämmittää
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Myskikurpitsa-linssipadan pehmentää kookosmaito. Lime, korianteri ja savupaprika viimeistelevät makunautinnon. Tämä pataruoka valmistuu vikkelästi myös arkena!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
myskikurpitsa (noin 700 g)
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
garam masalaa
1 tl
savupaprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 dl
punaisia linssejä
3 dl
kasvislientä
1 tlk
kookosmaitoa
½ tl
suolaa
1
limen mehu
½ rku
korianteria hienonnettuna
Myskikurpitsa-linssipata valmistetaan näin:
- Kuori, poista siemenet ja leikkaa kurpitsa suupaloiksi. Hienonna sipulit. Paista kasviksia kattilassa tai padassa öljyssä muutama minuutti. Lisää garam masala, savupaprika ja juustokumina ja paista pari minuuttia.
- Huuhtele linssit siivilässä kylmällä vedellä. Lisää linssit, kasvisliemi ja kookosmaito pataan. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsa on pehmennyt.
- Mausta suolalla, limellä ja korianterilla. Tarjoa lisäksi esimerkiksi säilöttyä punajuurta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat