Kotivinkki

Myskikurpitsa-linssipata saa pehmeyttä kookosmaidosta – syksyinen pataruoka lämmittää

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Myskikurpitsa-linssipadan pehmentää kookosmaito. Lime, korianteri ja savupaprika viimeistelevät makunautinnon. Tämä pataruoka valmistuu vikkelästi myös arkena!
KA
0
0
Julkaistu: 23.10.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 1myskikurpitsa (noin 700 g)
  • 2sipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • 2 tljuustokuminaa
  • 2 dlpunaisia linssejä
  • 3 dlkasvislientä
  • 1 tlkkookosmaitoa
  • ½ tlsuolaa
  • 1 limen mehu
  • ½ rku korianteria hienonnettuna
Tulosta

Myskikurpitsa-linssipata valmistetaan näin:

  1. Kuori, poista siemenet ja leikkaa kurpitsa suupaloiksi. Hienonna sipulit. Paista kasviksia kattilassa tai padassa öljyssä muutama minuutti. Lisää garam masala, savupaprika ja juustokumina ja paista pari minuuttia.
  2. Huuhtele linssit siivilässä kylmällä vedellä. Lisää linssit, kasvisliemi ja kookosmaito pataan. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsa on pehmennyt.
  3. Mausta suolalla, limellä ja korianterilla. Tarjoa lisäksi punajuuripikkelssiä.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisäinspiraatiota arjen ruokarumbaan! Osta Chocochilin suosittu keittokirja tästä

SISÄLTÖ JATKUU
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »