Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Myskikurpitsa-linssipata saa pehmeyttä kookosmaidosta – syksyinen pataruoka lämmittää

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Myskikurpitsa-linssipadan pehmentää kookosmaito. Lime, korianteri ja savupaprika viimeistelevät makunautinnon. Tämä pataruoka valmistuu vikkelästi myös arkena!

23.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
1
myskikurpitsa (noin 700 g)
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
garam masalaa
1 tl
savupaprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 dl
punaisia linssejä
3 dl
kasvislientä
1 tlk
kookosmaitoa
½ tl
suolaa
1
limen mehu
½ rku
korianteria hienonnettuna

Myskikurpitsa-linssipata valmistetaan näin:

  1. Kuori, poista siemenet ja leikkaa kurpitsa suupaloiksi. Hienonna sipulit. Paista kasviksia kattilassa tai padassa öljyssä muutama minuutti. Lisää garam masala, savupaprika ja juustokumina ja paista pari minuuttia.
  2. Huuhtele linssit siivilässä kylmällä vedellä. Lisää linssit, kasvisliemi ja kookosmaito pataan. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsa on pehmennyt.
  3. Mausta suolalla, limellä ja korianterilla. Tarjoa lisäksi esimerkiksi säilöttyä punajuurta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt