Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kesäklassikko

Muurinpohjaletut – luotto-ohjeesi suolaisille ja makeille täytteille

1 h 30 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 30 min

Muurinpohjaletut kuuluvat mökkikesään! Tällä perusohjeella paistat täydellisen pitsireunaiset muurinpohjaletut sekä suolaisille että makeille täytteille.

12.6.2018
Reseptin ainekset
16 lettua
Muurinpohjaletut
3
kananmunaa
1 l
maitoa
2 dl
ohrajauhoja
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
50 g
voita sulatettuna
voita paistamiseen

Muurinpohjaletut – ohje:

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  2. Lisää puolet maidosta, jauhot, suola ja sulatettu voi ja vatkaa kierrevatkaimella hyvin. Lisää loppu maito.
  3. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia ennen paistamista.
  4. Kuumenna muurikkapannu, sipaise siihen nokare voita ja paista muurinpohjaletut: valuta taikina pyörivällä ranneliikkeellä reunoilta kohti keskustaa. Odota, että pohjapuoli ruskettuu kauniisti ja taikina asettuu pinnasta. Käännä lettu pitkällä lastalla, paista hetki ja nosta lautaselle.

Vinkit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt