


Mustikkarahka ilman kermaa
15 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 10 min
Herkullinen mustikkarahka syntyy ilman kermaa, sillä turkkilainen jogurtti tuo rahkaan täyteläisyyttä.
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
maitorahkaa
200 g
marja-/hedelmärahka, rasvaa 3,5 % (sitruunanmakuinen)
200 g
turkkilaista jogurttia
1/2 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
400 g
mustikoita (tuore tai pakaste)
Mustikkarahka ilman kermaa – ohje:
- Sekoita rahkat, jogurtti ja sokerit keskenään.
- Sekoita joukkoon mustikat (lisää pakastemustikat makusi mukaan hieman kohmeisina tai sulatettuina).
- Tarkista maku. Lisää tomusokeria tarvittaessa.
- Anna mustikkarahkan vetäytyä hetki jääkaapissa ja tarjoa viileänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat