Maku

Mustikkarahka ilman kermaa

15 min
3.7
0

Mustikkarahka ilman kermaa

GL
KA
MU
0
3.7
Herkullinen mustikkarahka syntyy ilman kermaa, sillä turkkilainen jugurtti tuo rahkaan täyteläisyyttä.
Teksti Marjo Uusikylä, Johanna Mäkelä
Kuvat Timo Villanen, Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 250 gmaitorahkaa
  • 200 gmarja-/hedelmärahka, rasvaa 3,5 % (sitruunanmakuinen)
  • 200 gturkkilaista jogurttia
  • 1/2 dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 400 gmustikoita (tuore tai pakaste)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN10 min

Sekoita rahkat, jogurtti ja sokerit keskenään.

Sekoita joukkoon mustikat (lisää pakastemustikat makusi mukaan hieman kohmeisina tai sulatettuina).

Tarkista maku. Lisää tomusokeria tarvittaessa.

Anna mustikkarahkan vetäytyä hetki jääkaapissa ja tarjoa viileänä.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä