Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Helppo pikaherkku

Mustikkarahka – valmistuu hetkessä ja katoaa nopeasti kulhoista

10 min

Mustikkarahka on pehmeä ja täyteläinen herkku, johon tarvitset vain muutaman aineksen. Tarjoa se jälkiruokana, välipalana tai aamiaisena. Jos käytät pakastemarjoja, valuta ne hyvin ennen rahkaan lisäämistä.

17.7.2025
Reseptin ainekset
3 annosta
Mustikkarahka
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
limen mehua
3 dl
mustikoita

Mustikkarahka – ohje:

  1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, limenmehu ja mustikat.
  3. Jaa mustikkarahka annosmaljoihin. Ripottele päälle halutessasi mustikoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt