


Helppo pikaherkku
Mustikkarahka – valmistuu hetkessä ja katoaa nopeasti kulhoista
10 min
Mustikkarahka on pehmeä ja täyteläinen herkku, johon tarvitset vain muutaman aineksen. Tarjoa se jälkiruokana, välipalana tai aamiaisena. Jos käytät pakastemarjoja, valuta ne hyvin ennen rahkaan lisäämistä.
Reseptin ainekset
3 annosta
Mustikkarahka
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
limen mehua
3 dl
mustikoita
Mustikkarahka – ohje:
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, limenmehu ja mustikat.
- Jaa mustikkarahka annosmaljoihin. Ripottele päälle halutessasi mustikoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat