Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkapiirakka valmistaikinasta

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Mustikkapiirakka syntyy helpoimmin valmistaikinasta. Tämän mustikkapiirakan täyte maustetaan inkiväärillä ja hunajalla.

Reseptin ainekset
12 annosta
380 g
piirakkataikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Pyöreä makea piirakkataikina)
Täyte
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1
muna
2 rkl
hunajaa
1 tl
vaniljasokeria (tai inkivääriä)
4 dl
mustikoita

Mustikkapiirakka valmistaikinasta – ohje:

  1. Taputtele sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan (Ø 25–30 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita ranskankerma, muna, hunaja ja vaniljasokeri tai inkivääri keskenään. Levitä seos taikinan päälle ja ripottele pinnalle mustikat.
  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–40 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin. (Huomaa, että vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan: mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.)
  4. Tarjoa mustikkapiirakka haaleana tai jäähtyneenä.

Vinkki!

Katso myös aina yhtä suosittu muropohjainen mustikkapiirakkamme, joka valmistuu helposti ilman sähkövatkainta!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt