


Vielä yksi pala
Pellillinen mustikkapiirakkaa – herkullisen pehmeä klassikko ilman kikkailua
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Pellillinen mustikkapiirakkaa valmistuu ennätysnopeasti. Tämä piirakka on parhaimmillaan lämpimänä ja paistopäivänä nautittuna, mutta ei pahastu uudelleen lämmityksestäkään.
Reseptin ainekset
24 palaa
4
munaa
3 dl
sokeria
175 g
voita
6 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
kardemummaa
3 tl
leivinjauhetta
2 dl
maitoa
noin 1 l
mustikoita
Mustikkapiirakka (pellillinen) − ohje:
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sulata voi. Sekoita leivinjauhe ja kardemumma jauhoihin. Lisää voisulaa, jauhoseosta ja maitoa vuorotellen muna-sokerivaahtoon hitaasti sekoittaen.
- Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele mustikat päälle tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista mustikkapiirakkaa 200 asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat