Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vielä yksi pala

Pellillinen mustikkapiirakkaa – herkullisen pehmeä klassikko ilman kikkailua

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Pellillinen mustikkapiirakkaa valmistuu ennätysnopeasti. Tämä piirakka on parhaimmillaan lämpimänä ja paistopäivänä nautittuna, mutta ei pahastu uudelleen lämmityksestäkään.

5.7.2025
Reseptin ainekset
24 palaa
4
munaa
3 dl
sokeria
175 g
voita
6 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
kardemummaa
3 tl
leivinjauhetta
2 dl
maitoa
noin 1 l
mustikoita

Mustikkapiirakka (pellillinen) − ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sulata voi. Sekoita leivinjauhe ja kardemumma jauhoihin. Lisää voisulaa, jauhoseosta ja maitoa vuorotellen muna-sokerivaahtoon hitaasti sekoittaen.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele mustikat päälle tasaiseksi kerrokseksi.
  4. Paista mustikkapiirakkaa 200 asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt