Maku

Mustikkainen sitruunajuustokakku

1 h 20 min
3.92
0

Sitruuna ja juustokakku sekä muhkeat mustikat samassa makoisassa paketissa. Tässä juustokakussa ei ole erikseen pohjaa ja juustotäytettä, vaan kerrokset sekoitetaan huolettomasti mustikoiden kanssa. Sitruunainen sokerikuorrutus antaa mustikkaiselle kakulle viimeisen silauksen.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (10 annosta)

Kakkutaikina

  • 150 gvoita
  • 2 dlsokeria
  • 2munaa
  • 3 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 rkl(luomu)sitruunankuoriraastetta
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 1/2 dlmaitoa
  • 1 dlmustikoita

Tuorejuustoseos

  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
  • 1 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 dltomusokeria
  • 1 rklperunajauhoja
  • 1muna

Pinnalle

  • 1/2 dlmustikoita

Tomusokerikuorrutus

  • 1/2 dltomusokeria
  • 1 tlsitruunamehua

Koristelu

  • 1/2 dlmustikoita
  • 1/2 tlsitruunankuoriraastetta

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
3.92