Maku

Mustikka-valkosuklaajuustokakku

5 h 20 min
4
3

Hyydytetyssä juustokakussa maistuvat mustikka ja valkosuklaa, ja kakun juju on erivärisissä puoliskoissa. Vaaleampi puolisko maistuu miedommin mustikalta kuin tummempi puolisko, joten tästä kakusta pitää ottaa kaksi palaa: yksi molemmilta puolilta.
Tulosta
Kuvat Lunni leipoo

Ainekset (20 palaa)

Pohja

  • 200 gDigestive-keksejä
  • 75 gvoita

Täyte

  • 400 gtuorejuustoa (Philadelphia)
  • 200 gsitruunarahkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlmustikkajauhetta
  • 100 gvalkosuklaata
  • 8 kplliivatelehtiä
  • 4 dlkuohukermaa
  • 100 gmustikoita (pakasteena tai tuoreina)
  • 1 rklsokeria

Kiille

  • 100 gmustikoita (pakasteena tai tuoreina)
  • 4 kplliivatelehtiä
  • 2 dlvettä
  • 90 gmustikkasosetta (Piltti mustikkainen)
  • 2 rklsokeria

Koristeluun

  • 30 gvalkosuklaata
  • pensasmustikoita

Tee näin

5 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN5 h
MITÄ PIDIT?
4