Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkajuustokakku ja mansikka-limettikastike

1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min

Ihana mustikkajuustokakku saa värinsä ja makunsa juustotäytteen ja mustikkatäytteen yhdistelmästä! Kakun kruunaa makeankirpeä mansikka-limettikastike.

29.7.2009
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
130 g
digestivekeksejä
50 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
Juustotäyte
400 g
tuorejuustoa
200 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
400 g
maitorahkaa
1 1/2 dl
sokeria
1/2 kpl
vaniljatankoa
1 tl
vaniljasokeria
4 kpl
munaa
Mustikkatäyte
4 dl
mustikoita
1 1/2 rkl
tomusokeria
1 rkl
perunajauhoja
Mansikka-limettikastike
500 g
mansikoita
1/2 dl
tomusokeria
1 kpl
limettiä

Murskaa juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva ja sekoita keksimuruihin. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, rahka, sokeri ja vaniljatangosta raaputetut siemenet sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Soseuta mustikkatäytteen ainekset. Notkista sose vesitilkalla tarvittaessa.

Kaada puolet juustotäytteestä vuokaan pohjan päälle. Nostele lusikalla mustikkatäytettä vuokaan, levitä veitsen kärjellä, jotta saat marmorisen pinnan.

Kaada loput juustotäytteestä vähitellen vuokaan. Lusikoi vuokaan myös loput mustikkatäytteestä. Levitä veitsellä mustikkatäyte viiruiksi.

Paista mustikka-juustokakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti 15 minuuttia. Jäähdytä.

Soseuta mansikka-limettikastikkeen ainekset. Tarjoa mansikkakastiketta mustikka-juustokakun kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt