Kotivinkki

Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

2 h 5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
2 h
Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
GL
MU
KA
4.7
0
Julkaistu: 24.8.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlranskankermaa
  • 1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • 1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
  • 1 dlHyytelösokeri multia
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

  • marjoja
Tulosta

Mustaherukkapannacotta valmistuu näin:

  1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentoi »