Kotivinkki

Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

2 h 5 min
0
0

Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

Raikas mustaherukka-pannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlranskankermaa
  • 1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • 1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
  • 1 dlHyytelösokeri multia
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

  • marjoja

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h

1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.

2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.

3. Kaada mustaherukka-pannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Kurkkaa myös nämä

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella

Kirnupiimä-pannacotta ja chilillä maustettua ananasta

Puolukkajäädyke ja valkosuklaakinuski

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä