Kotivinkki

Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

2 h 5 min
0
0

Raikas mustaherukka-pannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Tulosta
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlranskankermaa
  • 1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • 1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
  • 1 dlHyytelösokeri multia
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

  • marjoja

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h

Mustaherukka-pannacotta valmistuu näin:

  1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada mustaherukka-pannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

MITÄ PIDIT?
0