Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
2 h 5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen2 h
Raikas mustaherukka-pannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
5

Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
Ainekset (4 annosta)
- 2 dlranskankermaa
- 1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
- 1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
- 1 dlHyytelösokeri multia
- 1 tlvaniljasokeria
Koristeluun
- marjoja
Mustaherukka-pannacotta valmistuu näin:
- Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
- Kaada mustaherukka-pannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.
MITÄ PIDIT?
5