Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
2 h 5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
2 h Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
GL
MU
KA
4.1
Kuvat
Julkaistu 24.8.2017

Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlranskankermaa
- 1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
- 1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
- 1 dlHyytelösokeri multia
- 1 tlvaniljasokeria
Koristeluun
- marjoja
Mustaherukkapannacotta – ohje:
- Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
- Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.