4,1(7)
Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
Gluteeniton
Munaton
Kasvis
2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h
Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Julkaistu 24.8.2017
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dlranskankermaa
1 dlkreikkalaista maustamatonta jogurttia
1 dlvähäsokerista mustaherukkamehua
1 dlHyytelösokeri multia
1 tlvaniljasokeria
Koristeluun
marjoja

Mustaherukkapannacotta – ohje:

  1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.