Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 0 min

Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.

24.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
ranskankermaa
1 dl
kreikkalaista maustamatonta jogurttia
1 dl
vähäsokerista mustaherukkamehua
1 dl
Hyytelösokeri multia
1 tl
vaniljasokeria
Koristeluun
marjoja

Mustaherukkapannacotta – ohje:

  1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt