


Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 0 min
Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
ranskankermaa
1 dl
kreikkalaista maustamatonta jogurttia
1 dl
vähäsokerista mustaherukkamehua
1 dl
Hyytelösokeri multia
1 tl
vaniljasokeria
Koristeluun
marjoja
Mustaherukkapannacotta – ohje:
- Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.
- Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat