Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tofukokkeli – vegaaninen vaihtoehto munakokkelille

15 min

Tofukokkeli paistetaan murennetusta ja kurkumalla maustetusta tofusta. Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja avokadolla höystetty tofukokkeli maistuu aamiaiseksi tai lounaaksi.

27.10.2010
Reseptin ainekset
2 annosta
Tofukokkeli
1 pkt
kiinteää maustamatonta tofua
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa (pehmeää)
1 pieni
sipuli
4
aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl
rucolaa hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
1
avokado
rucolaa

Tofukokkeli valmistuu näin:

  1. Kuivaa tofu talouspaperilla ja murenna se kulhoon. Sekoita joukkoon kurkuma ja suola.
  2. Hienonna sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola.
  3. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipuli ja kuullota se läpikuultavaksi.
  4. Kaada tofumurut pannulle. Paista muutama minuutti sekoitellen.
  5. Lisää joukkoon rucola ja tomaatit. Paloittele avokado. Viimeistele tofukokkeli avokadolla ja rucolalla.

Vinkki!

Mausta tofukokkeli mustalla suolalla eli kala namakilla. Suolan juju on rikkipitoinen, aromaattinen maku, joka muistuttaa erehdyttävästi keitettyä kananmunaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt