4(96)
Munakokkeli
Gluteeniton
10 min
Munakokkeli on hotelliaamiaisten klassikkoherkku, joka on parhaimmillaan pehmeää ja kuohkeaa. Valmista tällä ohjeella elämäsi paras munakokkeli!
19.2.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
4 kplmunaa
1 dlkevytmaitoa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria
1 1/2 rklvoita
Pinnalle
hienonnettua ruohosipulia
  1. Riko munat kulhoon. Lisää maito ja mausteet. Sekoita rakenne rikki, mutta älä vatkaa kokkeliseosta.
  2. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada kokkeliseos kattilaan ja kokoa hyytynyttä munamassaa reunoilta keskelle. Älä anna seoksen ruskistua. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
  3. Tarjoa munakokkeli brunssilla paistettujen pienten makkaroiden tai paistetun pekonin seurana.

Jos haluat kiinteää munakokkelia, vähennä nesteen määrää.

11 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.