Maku

Munakokkeli

10 h
3.7
2

Munakokkeli

GL
2
3.7
Munakokkeli on hotelliaamiaisten klassikkoherkku, joka on parhaimmillaan pehmeää ja kuohkeaa. Valmista tällä ohjeella elämäsi paras munakokkeli!
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Kari Kaipainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 4 kplmunaa
  • 1 dlkevytmaitoa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1 1/2 rklvoita

Lisäksi

  • Pinnalle hienonnettua ruohosipulia

Tee näin

10 h
{
AKTIIVINEN10 h
PASSIIVINEN

Riko munat kulhoon. Lisää maito ja mausteet. Sekoita rakenne rikki, mutta älä vatkaa kokkeliseosta.

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada kokkeliseos kattilaan ja kokoa hyytynyttä munamassaa reunoilta keskelle. Älä anna seoksen ruskistua. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.

Tarjoa munakokkeli brunssilla paistettujen pienten makkaroiden tai paistetun pekonin seurana.

* Jos haluat kiinteää munakokkelia, vähennä nesteen määrää.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä