Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Munakasrulla kylmäsavulohitäytteellä

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Kääräise uunimunakas rullalle ja täytä lohella ja keväisellä kasvis-sulatejuustotäytteellä. Helppoa, täyttävää ja hyvää. Munakasrulla maistuu kylmänä ja lämpimänä.

22.8.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
Munakaslevy
5 kpl
munaa
1 tl
suolaa
5 dl
kevytmaitoa
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
rypsiöljyä
Täyte
150 g
kylmäsavulohta
450 g
kesäkurpitsa
1/2 kpl
purjoa (à 350 g)
100 g
fenkoli
3 kpl
lehtikaalin lehteä
1 rkl
rypsiöljyä
125 g
sulatejuustoa (Koskenlaskija)
2 dl
tuoreyrttiseosta (esim. minttua, rucolan versoja ja rakuunaa)

Riko munat kulhoon. Lisää suola ja vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon maito, jauhot ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 10 minuuttia.

Pyöräytä taikina tasaiseksi ja kaada se leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.

Paista munakasta 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Kumoa pohja halutessasi toiselle leivinpaperille, jotta saat käärittyä paistopinnan päällepäin. Anna levyn jäähtyä hetki.

Leikkaa kylmäsavulohi reiluiksi paloiksi.

Huuhdo ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kumoa se siivilään valumaan. Halkaise, pese ja hienonna purjo. Huuhtele ja hienonna fenkoli. Pese lehtikaalin lehdet ja poista kova lehtiruoti. Hienonna lehdet ohuiksi suikaleiksi.

Kuumenna pannulla öljyä ja kuullota kasvikset. Lisää sulatejuusto ja anna hautua hetki. Sekoita täyte ja levitä se munakkaalle. Silppua päälle yrttejä, levitä lopuksi lohipalat ja kääri levy rullalle.

Viipaloi munakasrulla ja tarjoa se salaatin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt