Maku

Monte Criston leipävuoka – helpoimmat lämppärit, joiden maku viimeistellään sinapilla ja rakuunalla

35 min
3.4
0

Monte Criston leipävuoka sopii aamiaispöytään, nopeaksi lounaaksi, iltapalaksi tai saunan jälkeen. Eli ihan milloin tahansa, kun kaipaat juustoista herkkua.
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (6 annosta)

Monte Criston leipävuoka

  • 12paahtoleipäviipaletta
  • 12saunapalvikinkkuviipaletta
  • 200 g gruyere-juustoa
  • 1 dlkermaa
  • 3munaa
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rkldijonsinappia (karkeaa)
  • ½ tlrakuunaa
  • ½ tlsuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria

Vuoan voitelu

  • 2 rkl voita tai öljyä

Viimeistely

  • tuoretta rakuunaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
3.4