Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mökkiläisen mansikkakakku

1 h 0 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 25 min

Mökkiläisen mansikkakakku on kesäisen simppeli herkku: kuohkean sokerikakkupohjan päälle kasataan mansikkasosetta, kermavaahtoa ja keko tuoreita mansikoita. Kun teet pohjan etukäteen, kakku on nopeasti koottu!

21.5.2018
Reseptin ainekset
12 palaa
Pohja
2 kpl
munaa
3/4 dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
leivinjauhetta
Täyte
10 dl
mansikoita
1/4 dl
sokeria
3 1/2 dl
mansikkasurvosta (sokeroitua)
4 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
1 rkl
vaniljasokeria
5 dl
mansikoita

Mökkiläisen mansikkakakku valmistuu näin:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovasti nostellen taikinaan.
  3. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan.
  4. Paista kakkupohjaa 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  5. Hienonna mansikat haarukalla ja makeuta sokerilla.
  6. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla.
  7. Levitä mansikkasose (noin 3 1/2 dl) jäähtyneelle torttupohjalle. Nostele kermavaahto päälle ja koristele tuoreilla mansikoilla.
  8. Tarjoa mökkiläisen mansikkakakku melko nopeasti täyttämisen jälkeen.

Pääset vielä helpommin, kun käytät kakkupohjana kaupan valmista torttupohjaa ja täytteenä valmista pakastemansikkasosetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt