Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkaneliöt – helppo resepti, jolla onnistut varmasti

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Mokkaneliöiden valmistaminen on ihan superhelppoa: sekoita taikina, paista, kuorruta – ja valmista tuli. Vaikeinta on yrittää olla syömättä koko pellillistä kerralla!

26.7.2005
Reseptin ainekset
30 palaa
Mokkaneliöt
300 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
4 kpl
munaa
2 dl
kevytmaitoa
6 dl
sokeria
8 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
Kuorrutus
100 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
400 g
tomusokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
4 rkl
kahvijuomaa
2 tl
vaniljasokeria

Mokkaneliöt valmistuvat näin:

  1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munaseokseen. Lisää sulatettu voi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Sulata kuorrutuksen rasva kattilassa, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle. Leikkaa neliöiksi ja koristele nonparelleilla.

Vinkki!

Kaipaatko uutta luotto-ohjetta leivontareseptiesi joukkoon? Kurkkaa siinä tapauksessa tämä mokkapalareseptimme, jolla valmistat herkulliset mokkikset kahvipöytään tai myyjäisiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt