Kotivinkki

Misomarinoidut wingsit – japanilaisittain maustetut siivet ovat viikonloppuruokaa parhaimmillaan

50 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen40 min
Misomarinoidut wingsit ja ponzu-majoneesi vievät makumatkalle Aasiaan. Siipien marinadi maustetaan japanilaisesta keittiöstä tutulla misotahnalla sekä mirinkastikkeella. Helppoon dippiin tarvitaan vain majoneesia, ponzu-kastiketta ja tilkka sitruunan mehua.
MA
0
0
Kuvat Hannes Paananen


Ainekset (4 annosta)

  • 700 gmaustamattomia broilerin siipipaloja

Marinadi

  • 1 rklmisotahnaa
  • 2 rklöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • 2 rklmirinkastiketta
  • 1 rklhunajaa

Ponzu-majoneesi

  • 1½ dlmajoneesia (esim. Hellmans)
  • 1 rklponzu-kastiketta (esim. Kikkoman)
  • 2 tlsitruunan mehua
Tulosta

Misomarinoidut wingsit valmistuvat näin:

  1. Pyyhi siipipalat talouspaperilla. Mittaa kaikki marinadin aineet isoon kulhoon ja sekoita. Laita siipipalat kulhoon ja sekoita marinadiin.
  2. Levitä siipipalat pellille kurpitsalohkojen kanssa ja kypsennä uunissa 175 asteessa 35–40 minuuttia.
  3. Sekoita ponzumajoneesin aineet pienessä kulhossa tasaiseksi. Tarjoa siipien kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »