


Misomarinoidut wingsit – japanilaisittain maustetut siivet ovat viikonloppuruokaa parhaimmillaan
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Misomarinoidut wingsit ja ponzu-majoneesi vievät makumatkalle Aasiaan. Siipien marinadi maustetaan japanilaisesta keittiöstä tutulla misotahnalla sekä mirinkastikkeella. Helppoon dippiin tarvitaan vain majoneesia, ponzu-kastiketta ja tilkka sitruunan mehua.
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
maustamattomia broilerin siipipaloja
Marinadi
1 rkl
misotahnaa
2 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
2 rkl
mirinkastiketta
1 rkl
hunajaa
Ponzu-majoneesi
1½ dl
majoneesia (esim. Hellmans)
1 rkl
ponzu-kastiketta (esim. Kikkoman)
2 tl
sitruunan mehua
Misomarinoidut wingsit – ohje:
- Pyyhi siipipalat talouspaperilla. Mittaa kaikki marinadin aineet isoon kulhoon ja sekoita. Laita siipipalat kulhoon ja sekoita marinadiin.
- Levitä siipipalat pellille kurpitsalohkojen kanssa ja kypsennä uunissa 175 asteessa 35–40 minuuttia.
- Sekoita ponzumajoneesin aineet pienessä kulhossa tasaiseksi. Tarjoa siipien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat