Misomarinoidut wingsit – japanilaisittain maustetut siivet ovat viikonloppuruokaa parhaimmillaan
50 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
40 minMisomarinoidut wingsit ja ponzu-majoneesi vievät makumatkalle Aasiaan. Siipien marinadi maustetaan japanilaisesta keittiöstä tutulla misotahnalla sekä mirinkastikkeella. Helppoon dippiin tarvitaan vain majoneesia, ponzu-kastiketta ja tilkka sitruunan mehua.
MA
5
Kuvat
Julkaistu 5.3.2020

Misomarinoidut wingsit – japanilaisittain maustetut siivet ovat viikonloppuruokaa parhaimmillaan
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 700 gmaustamattomia broilerin siipipaloja
Marinadi
- 1 rklmisotahnaa
- 2 rklöljyä
- ½ tlsuolaa
- 2 rklmirinkastiketta
- 1 rklhunajaa
Ponzu-majoneesi
- 1½ dlmajoneesia (esim. Hellmans)
- 1 rklponzu-kastiketta (esim. Kikkoman)
- 2 tlsitruunan mehua
Misomarinoidut wingsit valmistuvat näin:
- Pyyhi siipipalat talouspaperilla. Mittaa kaikki marinadin aineet isoon kulhoon ja sekoita. Laita siipipalat kulhoon ja sekoita marinadiin.
- Levitä siipipalat pellille kurpitsalohkojen kanssa ja kypsennä uunissa 175 asteessa 35–40 minuuttia.
- Sekoita ponzumajoneesin aineet pienessä kulhossa tasaiseksi. Tarjoa siipien kanssa.

Tuliset broilerinsiivet
Maku

Kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa
Kotivinkki

Kanaranskalaiset – rapea herkku valmistuu helposti kotonakin
Maku

Wingsit Korean tyyliin
Maku

Rapeat broilerinuijat
Maku

Fisut ja ranut ahvenesta ja bataatista – onkiretken maukas palkinto
Maku

Rapeat ruusukaalit – mangomajoneesiin dipattavat pallerot ovat täydellistä viikonloppunaposteltavaa
Meillä kotona

Halloumiranskalaiset – vastustamaton himoherkku nopeasti ja helposti
Maku

Selleriranskikset
Maku