Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Misomarinoidut wingsit – japanilaisittain maustetut siivet ovat viikonloppuruokaa parhaimmillaan

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Misomarinoidut wingsit ja ponzu-majoneesi vievät makumatkalle Aasiaan. Siipien marinadi maustetaan japanilaisesta keittiöstä tutulla misotahnalla sekä mirinkastikkeella. Helppoon dippiin tarvitaan vain majoneesia, ponzu-kastiketta ja tilkka sitruunan mehua.

5.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
maustamattomia broilerin siipipaloja
Marinadi
1 rkl
misotahnaa
2 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
2 rkl
mirinkastiketta
1 rkl
hunajaa
Ponzu-majoneesi
1½ dl
majoneesia (esim. Hellmans)
1 rkl
ponzu-kastiketta (esim. Kikkoman)
2 tl
sitruunan mehua

Misomarinoidut wingsit – ohje:

  1. Pyyhi siipipalat talouspaperilla. Mittaa kaikki marinadin aineet isoon kulhoon ja sekoita. Laita siipipalat kulhoon ja sekoita marinadiin.
  2. Levitä siipipalat pellille kurpitsalohkojen kanssa ja kypsennä uunissa 175 asteessa 35–40 minuuttia.
  3. Sekoita ponzumajoneesin aineet pienessä kulhossa tasaiseksi. Tarjoa siipien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt