Minttua, valkosipulia ja voita! Näin taiot pakasteherneistä herkullisen vihreän lisukkeen

10 min
KA
0
0

Tuore minttu, valkosipuli ja voi tekevät pakasteherneille ihmeitä. Marinoidut herneet ovat näppärä ja nopea lisuke juhlavaankin herkkupöytään.
Tulosta
Teksti Noora Shingler
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 4 rklvoita
  • 1valkosipulinkynsi
  • ½ dltuoreita mintunlehtiä
  • 4 dlpakasteherneitä
  • ¼ tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa tai kookossiirappia
  • ½ tlmerisuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Sekoita pehmeä voi, hienonnettu valkosipulinkynsi, minttu ja suola pienessä kulhossa herneiden marinadiksi.

Kiehauta herneet suolatussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta herneet ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon hunaja, suola ja mustapippuri. Lisää puolet voi-valkosipuli-minttuseoksesta ja sekoita hyvin. Kaada herneet kulhoon ja lisää päälle loput voista. Koristele herneet tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoa lämpiminä.

MITÄ PIDIT?
0