4,8(4)
Minttua, valkosipulia ja voita! Näin taiot pakasteherneistä herkullisen vihreän lisukkeen
Kasvis
10 min
Tuore minttu, valkosipuli ja voi tekevät pakasteherneille ihmeitä. Loisteliaan vihreä hernelisuke on nopeasti valmistuva ja ihanalta maistuva lisä juhlavaankin herkkupöytään.
6.12.2017
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
Hernelisuke
4 rklvoita
1valkosipulinkynsi
½ dltuoreita mintunlehtiä
4 dlpakasteherneitä
¼ tlsuolaa
1 tlhunajaa tai kookossiirappia
½ tlmerisuolaa
½ tlmustapippuria

Hernelisuke valmistuu näin:

  1. Sekoita pehmeä voi, hienonnettu valkosipulinkynsi, minttu ja suola pienessä kulhossa herneiden marinadiksi.
  2. Kiehauta herneet suolatussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta herneet ja kaada takaisin kattilaan.
  3. Sekoita herneiden joukkoon hunaja, suola ja mustapippuri. Lisää puolet voi-valkosipuli-minttuseoksesta ja sekoita hyvin. Kaada herneet kulhoon ja lisää päälle loput voista.
  4. Koristele herneet tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoa lämpiminä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo