


Minttua, valkosipulia ja voita! Näin taiot pakasteherneistä herkullisen vihreän lisukkeen
10 min
Tuore minttu, valkosipuli ja voi tekevät pakasteherneille ihmeitä. Loisteliaan vihreä hernelisuke on nopeasti valmistuva ja ihanalta maistuva lisä juhlavaankin herkkupöytään.
Reseptin ainekset
4 annosta
Hernelisuke
4 rkl
voita
1
valkosipulinkynsi
½ dl
tuoreita mintunlehtiä
4 dl
pakasteherneitä
¼ tl
suolaa
1 tl
hunajaa tai kookossiirappia
½ tl
merisuolaa
½ tl
mustapippuria
Hernelisuke valmistuu näin:
- Sekoita pehmeä voi, hienonnettu valkosipulinkynsi, minttu ja suola pienessä kulhossa herneiden marinadiksi.
- Kiehauta herneet suolatussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta herneet ja kaada takaisin kattilaan.
- Sekoita herneiden joukkoon hunaja, suola ja mustapippuri. Lisää puolet voi-valkosipuli-minttuseoksesta ja sekoita hyvin. Kaada herneet kulhoon ja lisää päälle loput voista.
- Koristele herneet tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoa lämpiminä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat