Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Minttusuklaakääretorttu – jos tykkäät Pätkiksestä, tätä suklaista rullaa tulet suorastaan rakastamaan

38 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 8 min

Minttusuklaakääretorttu valmistuu nopeasti, sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja kestää monenlaiset täytevariaatiot. Suklainen kääretorttu on myös huippuhyvä herkku yllätysvieraiden kestitsemiseen!

18.12.2019
Reseptin ainekset
15 annosta
Pohja
4
kananmunaa
1½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
100 g
Pätkis-suklaata
2 dl
vispikermaa
1 prk (250 g)
maitorahkaa
sokeria
Kuorrutus
100 g
tummaa suklaata
2 rkl
voita
1 dl
kuohukermaa
Koristeluun
minttusuklaamakeisia (esim. After Eight, Fazer Mint, Marianne Crush)

Minttusuklaakääretorttu – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munasokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa pohja sen jälkeen uudelle leivinpaperiarkille.
  2. Paloittele Pätkis-suklaat ja sulata ne mikrossa tai kattilassa vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita maitorahka suklaiden joukkoon sähkövatkaimella. Kääntele kermavaahto suklaa-rahkaseokseen. Levitä täyte tasaiseksi kerrokseksi kääretorttulevylle ja rullaa tiiviiksi rullaksi.
  3. Laita tumma suklaa, voi ja kerma kulhoon, ja sulata mikrossa tai vesihauteessa. Levitä kuorrutus kääretortun päälle. Koristele torttu erilaisilla minttusuklaamakeisilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt