Kotivinkki

Minestronekeitto palvikinkulla

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Minestronekeitto on nopeasti valmistuva herkullinen arkiruoka. Voit myös muokata reseptiä ja käyttää niitä kasviksia, joita kotoasi sattuu löytymään.
5
0
Julkaistu: 5.1.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2porkkanaa
  • 2varsisellerinvartta
  • 200 gsavoijinkaalia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 7 dlvettä
  • 1 tlktomaattimurskaa (400 g)
  • 2 rklkasvisfondia
  • 150 gpalvikinkkua suikaleina
  • 1 dlrakettispagettia (tummaa)
  • 1 tlyrttimaustesekoitusta (esim. Välimeren, Provencen tai pizzamausteseosta)
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria myllystä
  • ½ dltuoretta basilikaa suikaloituna
Tulosta

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja paloittele ne. Viipaloi selleri ja hienonna kaali.

2. Kuumenna öljy isohkossa kattilassa. Kuullota sipulit, porkkanat, varsisellerit ja kaali.

3. Kaada kattilaan vesi, tomaattimurska ja fondi. Suikaloi kinkku.Lisää spagetti, kinkku, yrttisekoitus, suola ja mustapippuri.

4. Keitä minestronekeittoa kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää. Suikaloi lopuksi minestronekeittoon basilikaa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »