Kotivinkki

Tomaatti-tortellinikeitto

20 min
5
0

Tomaatti-tortellinikeitto

Tomaattikeitto saa pehmeän ja täyteläisen makunsa cashewpähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista. Saat keitosta ruokaisamman, kun lisäät siihen paketin tortellineja.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (3–4 annosta)

  • 1sipuli
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 ltomaattimehua
  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 8aurinkokuivattua tomaattia (öljyyn säilöttyjä)
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 250 gtuorepastatortellineja (esim. juustotäytteisiä)

Persiljaöljy

  • 1 dlpersiljaa
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 dloliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Lisäksi

  • parmesaanijuustoraastetta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit siinä.


2. Lisää tomaattimehu, cashewpähkinät, aurinkokuivatut tomaatit ja muutama kierros pippurimyllystä. Keitä 5 minuuttia ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Viimeistele maku punaviinietikalla.
3. Kiehauta uudestaan ja lisää tortelliinit. Keitä kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Valmista lisäkkeeksi persiljaöljy. Mittaa kaikki öljyn ainekset kapeaan kulhoon ja aja tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää öljyä keittoannoksen pinnalle ja viimeistele parmesaanijuustolla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä