


Mifu-nachot
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Kun kaipaat tuhtia kasvisruokaa, kokeile Mifu-raetta. Tässä reseptissä se pääsee uunipellille maissilastujen ja muiden Meksikon makujen kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
maissilastuja
1
punasipuli
1 rkl
öljyä
1 rs
Mifu-rakeita (330 g, maku: Meksikon pippuri)
1 rs
kirsikkatomaatteja (250 g)
2 dl
cheddarjuustoraastetta
1
avokado
1 rkl
limen mehua
2 dl
salsakastiketta
Mifu-nachot – ohje:
- Kaada maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla, lisää Mifu-rakeet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ruskistuvat.
- Kaada seos maissilastujen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pellille.
- Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Kuori ja paloittele avokado, purista päälle limen mehua. Nosta avokadopalat nachojen päälle, lusikoi pinnalle osa salsakastikkeesta ja tarjoa loppu erikseen.
Vinkki!
Katso myös suositun nachopellin ohje, joka on helppo muuttaa kasvisruokavalioon sopivaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat