Kotivinkki

Mifu-nachot

20 min
0
0

Mifu-nachot

KA
0
0
Kun kaipaat tuhtia kasvisruokaa, kokeile Mifu-raetta. Tässä reseptissä se pääsee uunipellille maissilastujen ja muiden Meksikon makujen kanssa.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gmaissilastuja
  • 1punasipuli
  • 1 rklöljyä
  • 1rs Mifu-rakeita , maku: Meksikon pippuri (330 g)
  • 1rs kirsikkatomaatteja (250 g)
  • 2 dlcheddarjuustoraastetta
  • 1avokado
  • 1 rkllimen mehua
  • 2 dlsalsakastiketta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

1. Kaada maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla, lisää Mifu-rakeet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ruskistuvat.

2. Kaada seos maissilastujen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pellille.

3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

4. Kuori ja paloittele avokado, purista päälle limen mehua. Nosta avokadopalat nachojen päälle, lusikoi pinnalle osa salsakastikkeesta ja tarjoa loppu erikseen.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä