Mifu-nachot
20 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 minKun kaipaat tuhtia kasvisruokaa, kokeile Mifu-raetta. Tässä reseptissä se pääsee uunipellille maissilastujen ja muiden Meksikon makujen kanssa.
KA
0
Kuvat
Julkaistu 12.1.2017

Mifu-nachot
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 300 gmaissilastuja
- 1punasipuli
- 1 rklöljyä
- 1rs Mifu-rakeita , maku: Meksikon pippuri (330 g)
- 1rs kirsikkatomaatteja (250 g)
- 2 dlcheddarjuustoraastetta
- 1avokado
- 1 rkllimen mehua
- 2 dlsalsakastiketta
1. Kaada maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla, lisää Mifu-rakeet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ruskistuvat.
2. Kaada seos maissilastujen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pellille.
3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
4. Kuori ja paloittele avokado, purista päälle limen mehua. Nosta avokadopalat nachojen päälle, lusikoi pinnalle osa salsakastikkeesta ja tarjoa loppu erikseen.