Kotivinkki

Mifu-nachot

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Kun kaipaat tuhtia kasvisruokaa, kokeile Mifu-raetta. Tässä reseptissä se pääsee uunipellille maissilastujen ja muiden Meksikon makujen kanssa.
KA
0
0
Julkaistu 12.1.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 300 gmaissilastuja
  • 1punasipuli
  • 1 rklöljyä
  • 1rs Mifu-rakeita , maku: Meksikon pippuri (330 g)
  • 1rs kirsikkatomaatteja (250 g)
  • 2 dlcheddarjuustoraastetta
  • 1avokado
  • 1 rkllimen mehua
  • 2 dlsalsakastiketta
Tulosta

1. Kaada maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla, lisää Mifu-rakeet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ruskistuvat.

2. Kaada seos maissilastujen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pellille.

3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

4. Kuori ja paloittele avokado, purista päälle limen mehua. Nosta avokadopalat nachojen päälle, lusikoi pinnalle osa salsakastikkeesta ja tarjoa loppu erikseen.  

Kommentoi »