0(0)
Mifu-nachot
Kasvis
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Kun kaipaat tuhtia kasvisruokaa, kokeile Mifu-raetta. Tässä reseptissä se pääsee uunipellille maissilastujen ja muiden Meksikon makujen kanssa.
12.1.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
300 gmaissilastuja
1punasipuli
1 rklöljyä
1rs Mifu-rakeita , maku: Meksikon pippuri (330 g)
1rs kirsikkatomaatteja (250 g)
2 dlcheddarjuustoraastetta
1avokado
1 rkllimen mehua
2 dlsalsakastiketta

1. Kaada maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla, lisää Mifu-rakeet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ruskistuvat.

2. Kaada seos maissilastujen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pellille.

3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

4. Kuori ja paloittele avokado, purista päälle limen mehua. Nosta avokadopalat nachojen päälle, lusikoi pinnalle osa salsakastikkeesta ja tarjoa loppu erikseen.  

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo