Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Meksikolainen jauhelihasalaatti – maukkaan ja ruokaisan salaatin kruunaa limellä maustettu korianterikastike

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Meksikolainen jauhelihasalaatti sopii koko perheen ilta-ateriaksi, kun tarjoilet sen kanssa täytettyjä quasadilloja. Bataatti ja avokado tuovat salaattiin sopivasti ruokaisuutta, ja lime-korianterikastike takaa annoksen raikkauden.

22.1.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Meksikolainen jauhelihasalaatti
1 (n. 500 g)
bataatti
1 rkl
öljyä
ripaus
suolaa
2
valkosipulinkynttä
400 g
paistijauhelihaa
1 tl
suolaa
1 tl
savupaprikaa
1
cosmopolitan-salaatti
2
avokadoa
3
kevätsipulia
Lime-korianterikastike
½ rku
korianteria
½ dl
limen mehua
1 dl
öljyä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Meksikolainen jauhelihasalaatti valmistetaan näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori ja leikkaa bataatti suupalan kokoisiksi kuutioiksi laakeaan uunivuokaan. Sekoita öljy ja suola bataattikuutioihin. Kypsennä bataatteja uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kuutiot ovat pehmeitä.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen aineet sauvasekoittimen kulhoon ja pyöräytä tasaiseksi.
  3. Paista jauheliha kypsäksi pannulla. Hienonna valkosipulinkynnet. Mausta jauheliha paistamisen loppupuolella valkosipulilla, suolalla ja savupaprikalla.
  4. Leikkaa salaatti ja avokado sopiviksi suupaloiksi. Hienonna kevätsipuli.
  5. Lisää kaikki salaattiaineet bataattikuutioiden joukkoon vuokaan ja nostele sekaisin. Tarjoa salaatti haaleana lime-korianterikastikkeen kanssa.

Vinkki!

Meksikolaisen jauhelihasalaatin täydentää täytetyt quesadillat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt