Helpot kasvisquesadillat – ihanan juustoiset tortillataskut sopivat täydellisesti suolaiseksi naposteltavaksi
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Helpot kasvisquesadillat täytetään cheddarjuustolla ja jalopenoilla. Meksikolaiset herkut ovat erinomainen arkiruoka tai välipala kiireiselle, ja niiden valmistukseen voi hyvin käyttää myös edellisen aterian tähteitä.
KA
2.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 22.1.2020

Helpot kasvisquesadillat – ihanan juustoiset tortillataskut sopivat täydellisesti suolaiseksi naposteltavaksi
Reseptin ainekset (4 annosta)
Quesadillat
- 4vehnätortillaa
- 8cheddarjuustoviipaletta
- 2vihreää jalapenoa hienonnettuna
- öljyä paistamiseen
Quesadillat valmistuu näin:
- Levitä cheddarviipaleet vieri viereen kahdelle tortillalle. Hienonna jalopenot ja ripottele ne cheddarin päälle. Paina toiset tortillat kanneksi.
- Kypsennä quesadilloja paistinpannulla öljyssä noin 2 minuuttia per puoli. Leikkaa kypsät quesadillat kolmioiksi.
Vinkki!
Tarjoa quesadillat lämpiminä meksikolaisen jauhelihasalaatin kanssa.