Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mehevä kaalilaatikko

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Tämä mehevän kaalilaatikon ohje tunnetaan myös nimellä Tyyne Vesasen kaalilaatikko. Mehevyyden salaisuus on kaalin pehmentäminen etukäteen ennen uunikypsennnystä. Reilu loraus ruokakermaa varmistaa maun sopivan herkulliseksi.

14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
valkokaalia
300 g
sika-nautajauhelihaa
1 tl
meiramia
¾ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 dl
puuroriisiä
2 ½ dl
ruokakermaa
2 rkl
siirappia

Mehevä kaalilaatikko – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Hauduta kaalia vähässä vedessä kattilassa, noin 15 minuuttia.
  2. Ruskista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa. Mausta meiramilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita kaalit, jauheliha, riisi ja kerma sekä halutessasi siirappi. Tarkista maku.
  4. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  5. Paista kaalilaatikkoa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.

Vinkki!

Ota talteen myös suosituin kaalilaatikko-ohjeemme!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt