Maku

Mehevä kaakaokakku

55 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
MU
3.7
8
Julkaistu: 17.5.2010


Ainekset (20 annosta)

  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 1/2 dlsokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvanilliinisokeria
  • 1 1/4 dlrypsiöljyä
  • 1 dlkevytmaitoa
  • 1 dlvettä
Tulosta

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon öljy ja maito sekä kiehuva vesi. Sekoita taikinaksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1,5 litran rengasvuokaan. Paista 180-asteissa uunissa noin 40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä cocktailtikulla. Kaakaokakku on kypsä, kun tikkuun ei tartu taikinaa. Kumoa hiukan jäähtynyt kaakaokakku ja ripottele pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.

8 kommenttia