Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Thaimaan makuja

Massaman karitsacurry – karitsanpaisti hautuu lempeän mausteisessa kastikkeessa täydellisen mureaksi

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Perunalla ja paahdetuilla maapähkinöillä höystetty thaimaalainen kookosmaitopohjainen massaman curry on runsaan mausteinen mutta ei lainkaan tulinen.

2.1.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
karitsan paahtopaistia
1
sipuli
300 g
perunoita
1 rkl
rypsi- tai kookosöljyä
4 rkl
massaman currytahnaa (esim. Spice Up)
2 tl
ruokosokeria
2 rkl
kalakastiketta
1
laakerinlehti
2½ dl
liha- tai kanalientä
400 ml
kookosmaitoa
Lisäksi
1 dl
maapähkinöitä
1
lime
1 rku
korianteria
jasmiiniriisiä

Massaman karitsacurry – ohje:

  1. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat.
  2. Rouhi pähkinät ja paahda kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä toiseen astiaan.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Lisää lihat ja ruskista ne kauttaaltaan.
  4. Lisää sipulit ja paista pari minuuttia, kunnes ne ruskistuvat. Lisää currytahna ja paista käännellen parin minuuttia.
  5. Lisää perunat, loput mausteet, liemi ja kookosmaito. Hauduta noin 20 minuuttia, kunnes kastike sakenee ja liha on mureaa.
  6. Viimeistele paahdetulla pähkinärouheella ja korianterilla. Tarjoa limelohkojen ja keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt