Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu uunirosolli

2 h 55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 35 min

Marinoitu uunirosolli valmistuu paahtamalla ja sen jälkeen marinoimalla kasvikset sekä juurekset. Kokeile, sillä saatat yllättyä reseptin herkullisuudesta!

10.12.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
4
punajuurta
2
porkkanaa
250 g
naurista
250 g
palsternakkaa
1
sipuli
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 rkl
tuoretta rosmariinia
3 rkl
siirappia
Marinadi
3 dl
punaviiniä
1 1/2 dl
sokeria
25 g
tuoretta inkivääriä
1/2 tl
neilikkaa (kokonaisia)
3
tähtianista
1/2 tl
mustapippuria (kokonaisia)
1
kanelitanko
1/4 tl
suolaa

Uunirosolli – ohje:

  1. Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa punajuuret, porkkanat, palsternakka ja nauris sekä sipuli reiluiksi paloiksi tai viipaleiksi.
  2. Sekoita kasvisten joukkoon suola, pippuri ja rosmariini. Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle siirappia.
  3. Paahda 220 asteessa noin 35 minuuttia.
  4. Kiehauta marinadin ainekset kattilassa. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Siivilöi liemi ja kaada se uunirosollin päälle.
  5. Marinoi aineksia muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään jääkaapissa.
  6. Nauti marinoitu uunirosolli perinteisen rosollin tapaan.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt