Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu punakaali − mehukkaan lisukesalaatin juju on kaalisuikaleisiin hierottu suola

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Marinoitu punakaali on maukas, rapsakka ja riittoisa lisuke esimerkiksi tacojen tai hampurilaisten väliin. Huokea ja helppo punakaaliraaste toimii mainiosti myös salaattina arkiaterian kyljessä.

4.1.2023
Reseptin ainekset
400 g
punakaalia
1 tl
suolaa
4 rkl
punaviinietikkaa
3 rkl
sokeria
2 rkl
rypsiöljyä
½ rku
persiljaa

Marinoitu punakaali − ohje:

  1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita suikaleet kulhoon ja lisää suola. Puristele kaaliraastetta noin 5 minuuttia käsin (käytä kumihanskoja) tai survo kevyesti perunanuijalla, kunnes kaali pehmenee ja mehustuu.
  2. Yhdistä etikka ja sokeri pienessä kulhossa. Sekoita, kunnes sokeri liukenee. Lisää öljy ja sekoita vispilällä tasaiseksi. Sekoita kastike kaaliin.
  3. Hienonna yrtit ja lisää ne kaaliseokseen. Anna maustua vähintään 10 minuuttia. Tarjoa marinoitua punakaalia lisukesalaattina.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt