Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kalapöydän parhaimmistoa

Marinoitu lohi – pikaisesti paahdetut kalaviipaleet saavat upean maun sitruunaisessa mausteliemessä

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Marinoitu lohi on täydellinen herkku joulun ja muiden juhlien kalapöytään. Jujuna on mausteliemi, josta paahdettu kala saa imeä makua muutaman tunnin ajan. Viimeistele kapriksilla, sitruunankuorella ja tillillä!

27.11.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
kirjolohifileetä
Mausteliemi
2 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 dl
vettä
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
⅓ tl
kardemummaa
Viimeistely
2 rkl
kapriksia
sitruunan kuorisuikaleita
tilliä

Marinoitu lohi – ohje:

  1. Sekoita mausteliemen aineet. Sekoita, kunnes sokeri ja suola liukenevat.
  2. Leikkaa filee kahden sentin paksuisiksi nahattomiksi vinoviipaleiksi.
  3. Paista viipaleita kuumalla pannulla 20 sekuntia/puoli. Nosta viipaleet vuokaan.
  4. Kaada mausteliemi päälle. Anna lohen maustua liemessä vähintään 3 tuntia. Käännä kerran maustumisen aikana.
  5. Nosta kalaviipaleet liemestä lautaselle tai vadille tarjolle. Viimeistele kapriksilla, sitruunankuorisuikaleilla ja tillillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt