Maku

Marinoitu kesäkurpitsa

1 h 10 min
4
1

Marinoitu kesäkurpitsa

Raa'asta kesäkurpitsasta salonkikelpoisen tekee hyvässä oliiviöljyssä ja valkoviinietikassa marinointi. Vain ripaus suolaa ja pippuria, ja herkullinen lisäke vaikkapa kanalle tai kalalle on valmis!
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplkesäkurpitsa (pieni ja kiinteä)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h

Pese kesäkurpitsa. Vuole siitä juustohöylällä tai kuorimaveitsellä mahdollisimman ohuita, pitkiä suikaleita. Laita suikaleet kulhoon ja lisää öljy, viinietikka ja mausteet. Sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa 20 min-muutaman tunnin. Tarjoa lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä