3,3(4)
Marinoidut munakoisot
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
12 h 35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 20 min
18.1.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
1 annosta
700 gmunakoisoa
1 rklsuolaa
Marinadi
1 dlrypsiöljyä
1/2 dlsitruunamehua
2 tlfariinisokeria
1 tlchilijauhetta
1/2 tlmustapippuria

Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi ja levitä palat puhtaan keittiöpyyhkeen päälle. Ripottele munakoisoille suolaa ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi.

Kuivaa viipaleet keittiöpyyhkeeseen ja nosta ne vieri viereen pellille leivinpaperin päälle.

Paahda viipaleita 250-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat saaneet väriä, noin 10 minuuttia. Käännä viipaleet ja paahda myös toiselta puoleltaan. Viipaleet saavat kuivahtaa.

Mittaa marinadin aineet kulhoon ja sekoita. Nostele munakoisoviipaleet kannelliseen purkkiin ja kaada viipaleiden väliin marinadia. Anna munakoisojen maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kokoa marinoiduista munakoisoista ja halloumiviipaleista munakoiso-hallouminäkkileipiä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo