


Antipastopöydän parhaat palat! Valmista marinoidut oliivit ja artisokat itse tällä ohjeella
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
Marinoidut oliivit ja artisokat saavat makua valkosipulista, yrteistä ja sitruunasta. Tarjoa herkkupalat italialaishenkisinä antipastoina tai illanistujaisten pikkunaposteltavina.
Reseptin ainekset
10 annosta
240 g
artisokansydämiä suolavedessä
165 g
vihreitä oliiveja
Marinadi
1 dl
extra-neitsytoliiviöljyä
1
sitruunan kuori raastettuna
½ dl
sitruunan mehua
1
valkosipulinkynsi
⅓ tl
mustapippuria
¼ tl
chilihiutaleita
2 rkl
tuoretta oreganoa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
Marinoidut oliivit ja artisokat – ohje:
- Valuta oliivit ja artisokat ja kumoa kulhoon tai lasipurkkiin. Sekoita marinadin aineet.
- Kaada marinadi oliivien ja artisokkien päälle ja anna maustua vähintään 3 tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat