0(0)
Antipastopöydän parhaat palat! Valmista marinoidut oliivit ja artisokat itse tällä ohjeella
Gluteeniton
Vegaaninen
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h
Marinoidut oliivit ja artisokat saavat makua valkosipulista, yrteistä ja sitruunasta. Tarjoa herkkupalat italialaishenkisinä antipastoina tai illanistujaisten pikkunaposteltavina.
Julkaistu 22.5.2020
Kotivinkki
Reseptin ainekset
10 annosta
240 gartisokansydämiä suolavedessä
165 gvihreitä oliiveja
Marinadi
1 dlextra-neitsytoliiviöljyä
1sitruunan kuori raastettuna
½ dlsitruunan mehua
1valkosipulinkynsi
⅓ tlmustapippuria
¼ tlchilihiutaleita
2 rkltuoretta oreganoa hienonnettuna
2 rkltuoretta timjamia hienonnettuna

Marinoidut oliivit ja artisokat valmistetaan näin:

  1. Valuta oliivit ja artisokat ja kumoa kulhoon tai lasipurkkiin. Sekoita marinadin aineet.
  2. Kaada marinadi oliivien ja artisokkien päälle ja anna maustua vähintään 3 tuntia.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.