Kotivinkki

Marinoidut oliivit ja artisokansydämet

12 h 15 min
0
0

Itse marinoidut oliivit ja artisokansydämet maistuvat esimerkiksi illanistujaisissa. Hyvän marinadin saat oliiviöljystä, valkosipulista, lehtipersiljasta ja valkoviinietikasta.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4–6 annosta)

  • 200 gvihreitä ja/tai mustia oliiveja
  • 1 prkartisokansydämiä (noin 240 g valutettuna)

Marinadi

  • 2–3valkosipulinkynttä
  • 2–3 rkllehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 dloliiviöljyä
  • 2 tlvalkoviinietikkaa
  • ½ tlsokeria
  • (½ tl suolaa)

Tee näin

12 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
0