


Marinoidut juustot, oliivit ja valkosipulinkynnet purkissa
12 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 0 min
Reseptin ainekset
1 annosta
125 g
voimakasta cheddarjuustoa
10 kpl
valkosipulin kynsiä
0,5-1 dl
mustia kalamataoliiveja
Marinadi
1 dl
laadukasta oliiviöljyä
0,5 dl
valkoviinietikkaa
0,5 tl
chilihiutaleita
0,5 tl
kuivattu oregano
Lisäksi
tuoretta rosmariinia 4 oksaa
Aloita kuorimalla valkosipulinkynnet.
Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi.
Sekoita marinadi: oliiviöljy, valkoviinietikka, chilihiutaleet, kuivattu oregano.
Laita puhtaaseen ja tiiviseen lasipurkkiin juustot, oliivit ja valkosipulinkynnet.
Kaada päälle marinadi ja lisää lopuksi tuore rosmariini.
Sekoita / ravista hyvin ja anna maustua jääkaapissa ainakin yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat