Marinoidut juustot, oliivit ja valkosipulinkynnet purkissa

12 h 30 min
0
0

Marinoidut juustot, oliivit ja valkosipulinkynnet purkissa

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 125 gvoimakasta cheddarjuustoa
  • 10 kplvalkosipulin kynsiä
  • 0,5-1 dlmustia kalamataoliiveja

Marinadi

  • 1 dllaadukasta oliiviöljyä
  • 0,5 dlvalkoviinietikkaa
  • 0,5 tlchilihiutaleita
  • 0,5 tlkuivattu oregano

Lisäksi

  • tuoretta rosmariinia 4 oksaa

Tee näin

12 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN12 h

Aloita kuorimalla valkosipulinkynnet. 

Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. 

Sekoita marinadi: oliiviöljy, valkoviinietikka, chilihiutaleet, kuivattu oregano. 

Laita puhtaaseen ja tiiviseen lasipurkkiin juustot, oliivit ja valkosipulinkynnet. 

Kaada päälle marinadi ja lisää lopuksi tuore rosmariini. 

Sekoita / ravista hyvin ja anna maustua jääkaapissa ainakin yön yli. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä