


Marianne-kakku makeisiin kahvihetkiin – piparminttuinen kakku hurmaa!
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Marianne-kakku ihastuttaa klassikkokaramellin makumaailmalla. Kakun viimeistelee mokkapaloista tuttu, herkullinen kuorrute. Nappaa helppo resepti talteen!
Reseptin ainekset
25 palaa
200 g
pehmeää voita
2 dl
sokeria
3
munaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 dl
kermaviiliä
150 g
Marianne crush -raetta
Kuorrutus
25 g
voita sulatettuna
1 rkl
kuumaa kahvia
n. 2½ dl
tomusokeria
1 rkl
kaakaojauhetta
Lisäksi
voita ja korppujauhoja vuokaan
nonparelleja
Marianne-kakku – ohje:
- Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (noin 1,8 litraa).
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
- Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan kermaviilin ja Marianne-rakeen kanssa.
- Kaada taikina vuokaan ja tasoita. Kypsennä 175 asteessa 55–60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä puisella tikulla. Anna kakun jäähtyä vuoassa puolisen tuntia ennen kumoamista.
- Sulata voi. Yhdistä kuorrutuksen aineet ja sekoita. Kuorrutus saa olla aika paksua, lisää tarvittaessa tomusokeria. Valuta kuorrutus kakun päälle. Ripottele Marianne-kakun pinnalle nonparelleja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat