Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mantelinen nektariini-rahkapiiras

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
26.6.2013
Reseptin ainekset
25 palaa
Pohja
200 g
mantelimassaa
250 g
voita
3/4 tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja
Täyte
500 g
maitorahkaa
2 dl
kuohukermaa
3 kpl
munaa
2 1/4 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1 rkl
perunajauhoja
1/2 dl
sitruunamehua
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1/4 tl
suolaa
Päälle
9 kpl
nektariinia
1 1/2 dl
mantelilastuja
1 rkl
tomusokeria

Raasta mantelimassa tai murustele se sormin. Nypi joukkoon pehmeä rasva ja suola. Sekoita jauhot taikinaan.

Taputtele taikina jauhotetuilla sormilla uunipannulle, leivinpaperin päälle.

Esipaista pohjaa 175-asteisessa uunissa 12 minuuttia.

Notkista rahka kulhossa. Lisää kerma ja munat. Sekoita sokerit ja perunajauho keskenään ja lisää joukkoon.

Mausta sitruunalla.

Pese nektariinit. Halkaise ja poista kivet. Leikkaa hedelmät lohkoiksi.

Kaada rahkatäyte esipaistetulle pohjalle. Lado nektariinit päälle nätisti. Ripottele pintaan mantelilastuja.

Paista mantelista nektariini-rahkapiirasta 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä.

Tarjoa mantelinen nektariini-rahkapiiras paloiksi leikattuna juhannuksen kahvipöydässä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt