Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikkajuustokakku

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Mansikkajuustokakku on kesäisen houkutteleva. Pehmeän mansikkainen ja täyteläinen maku korvaa kaiken vatkaamisen vaivan.

Reseptin ainekset
1 kpl
Pohja
180 g
digestivekeksejä
80 g
voita
Täyte
7
liivatelehteä
250 g
mansikoita
1 dl
sokeria
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g
maitorahkaa
200 g
mascarponejuustoa
3 rkl
mansikkamehua

Mansikkajuustokakku – ohje:

  1. Murustele keksit leivinpaperin välissä ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.
  2. Laita liivatelehdet kylmään veteen.
  3. Soseuta mansikat sauvasekoittimella. Mausta sokerilla.
  4. Vatkaa kerma ja vaniljakastike erikseen vaahdoksi. Sekoita keskenään rahka ja mascarpone.
  5. Sekoita mansikkasose rahkaseoksen joukkoon. Lisää kerma- ja vaniljavaahdot.
  6. Sulata liivatteet mansikkamehutilkassa ja lisää hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  7. Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Koristele mansikkajuustokakku kermavaahdolla ja mansikoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt