Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikkajäätelökakku – mansikan ja suklaan yhdistelmä on varma kesähitti!

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Mansikkajäätelökakku kootaan nopsasti kaupan mansikka- ja vaniljajäätelöistä sekä suklaakarkeista. Reunaan asetellut mansikkaviipaleet tekevät kakusta koristeellisen ja näyttävän. Mansikan ja suklaan yhdistelmä on varma kesäsuosikki!

7.6.2019
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
100 g
ruskeita keksejä (esim. Bastogne)
25 g
voita
Täyte
8 dl
mansikoita
7 dl
mansikkajäätelöä
7 dl
vaniljajäätelöä
50 g
Daim-rakeita
Pinnalle
60 g
maitosuklaata
2 dl
mansikoita
50 g
Daim-rakeita

Mansikkajäätelökakku kootaan näin:

  1. Murskaa keksit pieneksi muruksi. Sulata voi ja lisää se keksien joukkoon.
  2. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjan ja reunan väliin. Levitä keksiseos tasaisesti pohjalle.
  3. Puolita mansikoita niin paljon kuin irtopohjavuoan reunoille niitä tarvitset. Aseta mansikat leikkuupinta vuokaa vasten. Laita mansikat kahteen riviin niin, että ylärivin mansikka asettuvat alempien mansikoiden jättämään koloon. Näin saat reunasta tasaisemman.
  4. Leikkaa mansikkajäätelöstä ohuita viipaleita ja nosta ne keksipohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele päälle Daim-rakeita. Leikkaa vaniljajäätelöstä ohuita viipaleita ja levitä ne päällimmäiseksi.
  5. Nosta mansikkajäätelökakku pakastimeen vähintään 3 tunniksi.

Vinkki!

Jos sulatettua suklaata jää yli mansikoiden dippailusta, valuta se kakun päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt