Mansikkainen tabbouleh
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Tabbouleh saa kesäisen twistin mansikoista! Ihanan värinen mansikkasalaatti piristää säällä kuin säällä.
KA
MA
MU
VE
5
Kuvat
Julkaistu 26.7.2016

Mansikkainen tabbouleh
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlbulguria
- 1/2 dloliiviöljyä (extraneitsyt)
- 1 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 2 dllehtipersiljaa
- 2 dltuoretta minttua
- 3 kplkevätsipulia
- 250 gmansikoita
- 2 tllimetinkuoriraastetta
- 1 dllimettimehua
Valmista mansikkainen tabbouleh näin:
Keitä bulgursuurimot suolalla maustetussa vedessä kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan (noin 10 minuuttia). Älä keitä vehnää liian pehmeäksi.
Valuta bulgur tarvittaessa tiheässä siivilässä ja jäähdytä. Lisää öljy, suola ja pippuri.
Hienonna yrtit ja kevätsipulit. Kuutioi mansikat.
Lisää bulguriin yrtit, sipulit, mansikat, limetinkuori ja -mehu.
Sekoita ainekset varovasti keskenään.