Maku

Mansikkainen tabbouleh

20 min
5
0

Mansikkainen tabbouleh

KA
MA
MU
VE
0
5
Tabbouleh saa kesäisen twistin mansikoista! Ihanan värinen mansikkasalaatti piristää säällä kuin säällä.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbulguria
  • 1/2 dloliiviöljyä (extraneitsyt)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dllehtipersiljaa
  • 2 dltuoretta minttua
  • 3 kplkevätsipulia
  • 250 gmansikoita
  • 2 tllimetinkuoriraastetta
  • 1 dllimettimehua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista mansikkainen tabbouleh näin:

Keitä bulgursuurimot suolalla maustetussa vedessä kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan (noin 10 minuuttia). Älä keitä vehnää liian pehmeäksi.

Valuta bulgur tarvittaessa tiheässä siivilässä ja jäähdytä. Lisää öljy, suola ja pippuri.

Hienonna yrtit ja kevätsipulit. Kuutioi mansikat.

Lisää bulguriin yrtit, sipulit, mansikat, limetinkuori ja -mehu.

Sekoita ainekset varovasti keskenään.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä