Maku

Mansikkainen tabbouleh

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Tabbouleh saa kesäisen twistin mansikoista! Ihanan värinen mansikkasalaatti piristää säällä kuin säällä.
KA
MA
MU
VE
5
0


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbulguria
  • 1/2 dloliiviöljyä (extraneitsyt)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dllehtipersiljaa
  • 2 dltuoretta minttua
  • 3 kplkevätsipulia
  • 250 gmansikoita
  • 2 tllimetinkuoriraastetta
  • 1 dllimettimehua
Tulosta

Valmista mansikkainen tabbouleh näin:

Keitä bulgursuurimot suolalla maustetussa vedessä kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan (noin 10 minuuttia). Älä keitä vehnää liian pehmeäksi.

Valuta bulgur tarvittaessa tiheässä siivilässä ja jäähdytä. Lisää öljy, suola ja pippuri.

Hienonna yrtit ja kevätsipulit. Kuutioi mansikat.

Lisää bulguriin yrtit, sipulit, mansikat, limetinkuori ja -mehu.

Sekoita ainekset varovasti keskenään.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »