Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikkainen tabbouleh

20 min

Tabbouleh saa kesäisen twistin mansikoista! Ihanan värinen mansikkasalaatti piristää säällä kuin säällä.

26.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
bulguria
1/2 dl
oliiviöljyä (extraneitsyt)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
lehtipersiljaa
2 dl
tuoretta minttua
3 kpl
kevätsipulia
250 g
mansikoita
2 tl
limetinkuoriraastetta
1 dl
limettimehua

Valmista mansikkainen tabbouleh näin:

Keitä bulgursuurimot suolalla maustetussa vedessä kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan (noin 10 minuuttia). Älä keitä vehnää liian pehmeäksi.

Valuta bulgur tarvittaessa tiheässä siivilässä ja jäähdytä. Lisää öljy, suola ja pippuri.

Hienonna yrtit ja kevätsipulit. Kuutioi mansikat.

Lisää bulguriin yrtit, sipulit, mansikat, limetinkuori ja -mehu.

Sekoita ainekset varovasti keskenään.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt