Mango-mustikka-smoothiekakku

4.8
0

Mango-mustikka-smoothiekakku

Raikastakin raikkaampi mango-mustikka-smoothiekakku on kaksivärinen brunssiherkku tai keventäjän valinta. Maidoton ja tarvittaessa myös gluteeniton smoothiekakku sopii myös erikoisruokavalioihin.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 palaa)

Pohja

  • 175 ggluteenittomia keksimuruja
  • 80 gmargariinia

Mustikkatäyte

  • 250 gmarjapilttiä (2 prk)
  • 1 dlpakastemustikoita
  • 0,8 dlkookoskermaa (1/2 tölkki)
  • 2 rklsokeria
  • 4 kplliivatelehteä
  • 1/2 dllimen mehua (1 lime)

Mangotäyte

  • 200 gmangososetta
  • 1/2 kplbanaania
  • 0,8 dlkookoskermaa (1/2 tölkki)
  • 4 kplliivatelehteä
  • 1/2 dllimen mehua (1 lime)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Murskaa keksit, sulata margariini ja yhdistä.

Painele 20-senttisen vuoan pohjalle ohuelti ja reunoille. Jos haluat siistin lopputuloksen, käytä irtopohjavuoan reunoilla reunakalvoa.

Anna kovettua hetken jääkaapissa. Laita puolet liivatelehdistä (4 kpl) kylmään veteen likoamaan.

Valmista mustikkatäyte. Sekoita blenderissä mustikat, marjapiltti, kookoskerma ja sokeri.

Kuumenna limen mehu ja sekoita liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan. Kaada neste massan joukkoon samalla sekoittaen. Kaada massa keksipohjan päälle. Nosta varovaisesti jääkaappiin, anna hyytytä noin puoli tuntia.

Laita loput liivatelehdistä (4 kpl) likoamaan kylmään veteen.

Valmista mangotäyte. Sekoita mango, kookoskerma ja banaani keskenään. 

Kuumenna limen mehu ja sekoita liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan. Kaada neste massan joukkoon samalla sekoittaen. Kaada massa hyytyneen mustikkatäytteen päälle ja anna hyytytä jääkaapissa yön yli tai vähintään neljä tuntia.

 

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä