Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mango-mustikka-smoothiekakku

Raikastakin raikkaampi mango-mustikka-smoothiekakku on kaksivärinen brunssiherkku tai keventäjän valinta. Maidoton ja tarvittaessa myös gluteeniton smoothiekakku sopii myös erikoisruokavalioihin.

7.5.2017
Reseptin ainekset
15 palaa
Pohja
175 g
gluteenittomia keksimuruja
80 g
margariinia
Mustikkatäyte
250 g
marjapilttiä (2 prk)
1 dl
pakastemustikoita
0,8 dl
kookoskermaa (1/2 tölkki)
2 rkl
sokeria
4 kpl
liivatelehteä
1/2 dl
limen mehua (1 lime)
Mangotäyte
200 g
mangososetta
1/2 kpl
banaania
0,8 dl
kookoskermaa (1/2 tölkki)
4 kpl
liivatelehteä
1/2 dl
limen mehua (1 lime)

Murskaa keksit, sulata margariini ja yhdistä.

Painele 20-senttisen vuoan pohjalle ohuelti ja reunoille. Jos haluat siistin lopputuloksen, käytä irtopohjavuoan reunoilla reunakalvoa.

Anna kovettua hetken jääkaapissa. Laita puolet liivatelehdistä (4 kpl) kylmään veteen likoamaan.

Valmista mustikkatäyte. Sekoita blenderissä mustikat, marjapiltti, kookoskerma ja sokeri.

Kuumenna limen mehu ja sekoita liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan. Kaada neste massan joukkoon samalla sekoittaen. Kaada massa keksipohjan päälle. Nosta varovaisesti jääkaappiin, anna hyytytä noin puoli tuntia.

Laita loput liivatelehdistä (4 kpl) likoamaan kylmään veteen.

Valmista mangotäyte. Sekoita mango, kookoskerma ja banaani keskenään. 

Kuumenna limen mehu ja sekoita liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan. Kaada neste massan joukkoon samalla sekoittaen. Kaada massa hyytyneen mustikkatäytteen päälle ja anna hyytytä jääkaapissa yön yli tai vähintään neljä tuntia.

 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt