Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mango-kookosvanukas

1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min

Pääsiäisen raikkain jälkiruoka on mango-kookosvanukas, joka maistuu raskaammankin aterian päälle.

9.4.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
mangososetta (Bonne)
2 1/2 dl
kookosmaitoa
1 dl
sokeria
4 kpl
liivatelehteä
1/2 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
koristehelmiä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Sekoita keskenään mangosose, kookosmaito ja sokeri.

Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, lisää liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan.

Kaada liivateseos mangon ja kookosmaidon sekaan, sekoita. 

Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä n. 1 tunnin ajan. 

Vaahdota kerma ja pursota vanukkaiden pinnalle. Koristele (pehmeillä) koristehelmillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt