


Mango-kookosvanukas
1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min
Pääsiäisen raikkain jälkiruoka on mango-kookosvanukas, joka maistuu raskaammankin aterian päälle.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
mangososetta (Bonne)
2 1/2 dl
kookosmaitoa
1 dl
sokeria
4 kpl
liivatelehteä
1/2 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
koristehelmiä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita keskenään mangosose, kookosmaito ja sokeri.
Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, lisää liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan.
Kaada liivateseos mangon ja kookosmaidon sekaan, sekoita.
Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä n. 1 tunnin ajan.
Vaahdota kerma ja pursota vanukkaiden pinnalle. Koristele (pehmeillä) koristehelmillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat