Maku

Mango-kookosvanukas

1 h 5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
1 h
Pääsiäisen raikkain jälkiruoka on mango-kookosvanukas, joka maistuu raskaammankin aterian päälle.
4.3
6
Julkaistu 9.4.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2 1/2 dlmangososetta (Bonne)
  • 2 1/2 dlkookosmaitoa
  • 1 dlsokeria
  • 4 kplliivatelehteä
  • 1/2 dlvettä
  • 2 dlkuohukermaa
  • koristehelmiä
Tulosta

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Sekoita keskenään mangosose, kookosmaito ja sokeri.

Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, lisää liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan.

Kaada liivateseos mangon ja kookosmaidon sekaan, sekoita. 

Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä n. 1 tunnin ajan. 

Vaahdota kerma ja pursota vanukkaiden pinnalle. Koristele (pehmeillä) koristehelmillä.

6 kommenttia