Mango-kookosvanukas
1 h 5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
1 h Pääsiäisen raikkain jälkiruoka on mango-kookosvanukas, joka maistuu raskaammankin aterian päälle.
4.3
Kuvat
Julkaistu 9.4.2017

Mango-kookosvanukas
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 1/2 dlmangososetta (Bonne)
- 2 1/2 dlkookosmaitoa
- 1 dlsokeria
- 4 kplliivatelehteä
- 1/2 dlvettä
- 2 dlkuohukermaa
- koristehelmiä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita keskenään mangosose, kookosmaito ja sokeri.
Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, lisää liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan.
Kaada liivateseos mangon ja kookosmaidon sekaan, sekoita.
Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä n. 1 tunnin ajan.
Vaahdota kerma ja pursota vanukkaiden pinnalle. Koristele (pehmeillä) koristehelmillä.