Maku

Mango-kookosvanukas

1 h 5 min
4.14
6

Pääsiäisen raikkain jälkiruoka on mango-kookosvanukas, joka maistuu raskaammankin aterian päälle.
Tulosta
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo

Ainekset (4 annosta)

  • 2 1/2 dlmangososetta (Bonne)
  • 2 1/2 dlkookosmaitoa
  • 1 dlsokeria
  • 4 kplliivatelehteä
  • 1/2 dlvettä
  • 2 dlkuohukermaa
  • koristehelmiä

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN1 h

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Sekoita keskenään mangosose, kookosmaito ja sokeri.

Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, lisää liivatelehdet joukkoon yksi kerrallaan.

Kaada liivateseos mangon ja kookosmaidon sekaan, sekoita. 

Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä n. 1 tunnin ajan. 

Vaahdota kerma ja pursota vanukkaiden pinnalle. Koristele (pehmeillä) koristehelmillä.

MITÄ PIDIT?
4.14