Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mango-kookospalat (raaka)

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Nämä raakaleivonnaiset sopivat vaikka pääsiäiseen pirteän keltaisen värin ja mangon maun takia. Helpot raakaleivonnaiset valmistuvat tutuista raaka-aineista!

25.2.2016
Reseptin ainekset
20 palaa
Pohja
1 3/4 dl
kookoshiutaleita
2 1/2 dl
cashewpähkinöitä
8 kpl
kivettömiä taateleita
2 rkl
kookosöljyä
vettä
Täyte
3,3 dl 0
kookoskermaa (2x165 ml)
2 rkl
agavesiirappia tai hunajaa
1 kpl
limen mehu
vaniljauutetta (valinnainen)
Kiille
2 kpl
tuoretta mangoa (n. 7,5 dl pilkottuna)

Valmista pohja. 

Jauha pähkinät monitoimikoneessa hienoksi, lisää taatelit ja jauha tasaiseksi massaksi. Lisää lopuksi kookosöljy ja tarvittaessa tilkka vettä, mikäli rakenne tuntuu liian irtonaiselta.

Painele n. 20×20-senttisen silikonivuoan pohjalle, laita jääkaappiin jähmettymään.

Huuhtaise monitoimikone ja sekoita keskenään kookoskerma, limen puristettu mehu, agavesiirappi ja vaniljauute. Kaada seos pohjan päälle ja anna jähmettyä pakkasessa n. 30 minuuttia.

Kuori mangot, pilko ja soseuta monitoimikoneessa. Kaada mangosose jähmettyneen kookoskerroksen päälle. Anna hyytyä n. 30 minuuttia pakkasessa, leikkaa sitten sopivan kokoisiksi paloiksi terävällä veitsellä.

Jos annat hyytyä kauemmin, ota huoneenlämpöön n. 15 minuuttia ennen leikkaamista ja anna vielä hieman sulaa ennen tarjoamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt