


Mämmimaljat
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Mämmimalja on pääsiäisen herkkujälkiruoka! Kirpeät puolukat piristävät perinteisen mämmin ja kerman pehmeän yhdistelmän.
Reseptin ainekset
10 annosta
200 g
puolukoita
1/2 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
1/4 dl
sokeria
600 g
mämmiä
Sekoita jäiset puolukat ja sokeri ja anna puolukoiden sulaa kohmeisiksi joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Vatkaa kerma ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi.
Jaa mämmi jälkiruokamaljojen tai lasien pohjalle ja annostele puolukat ja kermavaahto päälle. Tarjoa mämmimaljat heti.
Voit vaihtaa kermavaahdon vaniljakastikevaahtoon tai pehmeään vaniljajäätelöön.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat