Maku

Mämmimaljat

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Mämmimalja on pääsiäisen herkkujälkiruoka! Kirpeät puolukat piristävät perinteisen mämmin ja kerman pehmeän yhdistelmän.
MU
3.5
0
Julkaistu: 25.4.2006


Reseptin ainekset (10 annosta)

  • 200 gpuolukoita
  • 1/2 dlsokeria
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/4 dlsokeria
  • 600 gmämmiä
Tulosta

Sekoita jäiset puolukat ja sokeri ja anna puolukoiden sulaa kohmeisiksi joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Vatkaa kerma ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi.

Jaa mämmi jälkiruokamaljojen tai lasien pohjalle ja annostele puolukat ja kermavaahto päälle. Tarjoa mämmimaljat heti.

Voit vaihtaa kermavaahdon vaniljakastikevaahtoon tai pehmeään vaniljajäätelöön.

Kommentoi »