Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai alhaisella teholla mikrossa.
Erota munien keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset ja leivinjauhe kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi, lisää mämmi ja vehnäjauhot ja mausta seos punssilla.
Sekoita haalea suklaasula mämmiseoksen joukkoon. Lisää valkuaisvaahto kevyesti nostellen.
Jaa seos voideltuihin vanukasvuokiin. Nosta vuoat uuninkestävään vuokaan. Kaada vuoan pohjalle kiehuvan kuumaa vettä noin 2 cm:n kerros. Kypsennä mämmi-suklaakakkusia 150-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Mausta puolisulaneet vadelmat sokerilla.
Jäähdytä mämmi-suklaakakkusia uunista ottamisen jälkeen noin 10 minuuttia.
Kumoa mämmi-suklaakakkuset tarjoilulautasille ja siivilöi ohut kerros tomusokeria pinnalle. Tarjoa vadelmien kanssa.