Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mämmi-suklaakakkuset

1 h 0 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 35 min

Kokeile mämmiä uudessa muodossa: nämä mämmi-suklaakakkuset ovat pääsiäisen hurmaavin jälkiruoka! Mämmi ja suklaa muodostavat taivaallisen yhdistelmän ja mehevät kakkuset kruunataan raikkailla vadelmilla.

25.4.2006
Reseptin ainekset
6 annosta
100 g
tummaa suklaata
2 kpl
munaa
1/2 tl
leivinjauhetta
1/2 dl
sokeria
250 g
mämmiä
3 rkl
vehnäjauhoja
3 rkl
punssia
Lisäksi
4 dl
vadelmia
2 rkl
sokeria
2 rkl
tomusokeria

Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai alhaisella teholla mikrossa.

Erota munien keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset ja leivinjauhe kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi, lisää mämmi ja vehnäjauhot ja mausta seos punssilla.

Sekoita haalea suklaasula mämmiseoksen joukkoon. Lisää valkuaisvaahto kevyesti nostellen.

Jaa seos voideltuihin vanukasvuokiin. Nosta vuoat uuninkestävään vuokaan. Kaada vuoan pohjalle kiehuvan kuumaa vettä noin 2 cm:n kerros. Kypsennä mämmi-suklaakakkusia 150-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Mausta puolisulaneet vadelmat sokerilla.

Jäähdytä mämmi-suklaakakkusia uunista ottamisen jälkeen noin 10 minuuttia.

Kumoa mämmi-suklaakakkuset tarjoilulautasille ja siivilöi ohut kerros tomusokeria pinnalle. Tarjoa vadelmien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt