Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulun hauskimmat hittitortut? Makeat tortturaviolit valmistuvat suosittujen pastanyyttien tapaan

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

Makeat tortturaviolit valmistetaan ohueksi kaulitusta voi- tai torttutaikinasta. Kokeile erilaisia muotoja ja täytteitä sekä tarjoa jälkiruokakastikkeita dippinä.

1.12.2021
Reseptin ainekset
20-30 kpl
500 g
voitaikinaa (tai lehtitaikinaa)
Täyte
2 dl
paistonkestävää marmeladia (esim. Lidl Jouluaitta glögi- tai päärynä-kinuskimarmeladia)
tai
2 dl
paistonkestävää kanelikreemiä (Valio)
Voitelu
1
muna

Makeat tortturaviolit – ohje:

  1. Kauli taikina ohueksi levyksi. Voit ajella sen myös pastakoneen läpi.
  2. Jaa paistonkestäviä täytteitä kahdella lusikalla tasaisin välein taikinalevyn toiselle puoliskolle.
  3. Voitele välit munalla, käännä toinen puoli päälle ja painele huolellisesti väleistä ja reunoilta, jotta levyt tarttuvat hyvin kiinni ja ilma poistuu.
  4. Leikkaa taikinapyörällä pieniksi neliöiksi tai ota pienellä torttumuotilla tai lasilla pyörylöitä.
  5. Voitele ja paista tortturaviolit uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Vinkki!

Taikinaksi sopii myös Fazerin gluteeniton lehtitaikina.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt