Kauden rapeimmat ribsit grillataan nyt maissista! Kultaiset maissiribsit valmistuvat vastustamattoman helposti
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Maissiribsit, eli corn ribs, ovat kesäisen grilliherkun koukuttava kasvisversio. Paista samantien tuplasatsi ja nauti tähkät harissamajoneesiin kera. Ribsit valmistuvat näppärästi myös uunissa. Näihin jää kerrasta koukkuun!
KA
GL
4.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 22.6.2021

Kauden rapeimmat ribsit grillataan nyt maissista! Kultaiset maissiribsit valmistuvat vastustamattoman helposti
Reseptin ainekset (4 annosta)
Maissiribsit eli corn ribs
- 2maissia (esikypsennettyjä)
- 2 rklrypsiöljyä
- ½ tlsuolaa
- ½ tlvalkosipulijauhetta
- ½ tlsavupaprikajauhetta
- 1/3 tlmustapippuria
Harissamajoneesi
- 1 dlmajoneesia
- 1 dlturkkilaista jogurttia
- 1 rklharissatahnaa
- 1 rklsitruunan mehua
- ⅓ tlsuolaa
Maissiribsit valmistuvat näin:
- Leikkaa maissit pitkittäin neljään osaan. Sekoita mausteet rypsiöljyyn ja voitele maissipalat mausteöljyllä.
- Grillaa maissipalat kuumalla grilliritilällä tai parilalla käännellen. Voit paistaa maissiribsit myös 250-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia.
- Sekoita harissamajoneesin ainekset ja tarjoa maissiribsien kanssa.

Haitariperunat soikoon! Hupsu perunakikka villitsee somessa – katso ohje ja video
Kotivinkki

Rouskis! Sipsikana on jokaisen sour cream & onion -fanin rapea lempiruoka
Kotivinkki

Grillatut maissit ja maustevoi ovat täydellinen parivaljakko – tarjoa muiden grillattavien lisukkeena tai ihan sellaisenaan
Maku

Ranch-dippi – näin valmistat suosikkikastikkeen helposti itse
Maku

Naposteltava, joka koukuttaa – tahmeat teriyakimuikut ja raikas wasabimajoneesi katoavat hujauksessa pöydästä
Kotivinkki

Potut tuplasti maukkaampina! Lyttypotut savustetaan, litistetään, kuorrutetaan ja grillataan
Maku

Kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa
Kotivinkki

Mausta ja paista! Rapeat pikkuahvenet ovat helppo sormiruoka aloittelevalle kalankäsittelijälle – poimi kokki Henrik Rehbinderin resepti
Maku