


Kauden rapeimmat ribsit grillataan nyt maissista! Kultaiset maissiribsit valmistuvat vastustamattoman helposti
20 min
Maissiribsit, eli corn ribs, ovat kesäisen grilliherkun koukuttava kasvisversio. Paista samantien tuplasatsi ja nauti tähkät harissamajoneesiin kera. Ribsit valmistuvat näppärästi myös uunissa. Näihin jää kerrasta koukkuun!
Reseptin ainekset
4 annosta
Maissiribsit eli corn ribs
2
maissintähkää (esikypsennettyjä tai tuoreita)
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl
savupaprikajauhetta
1/3 tl
mustapippuria
Harissamajoneesi
1 dl
majoneesia
1 dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
harissatahnaa
1 rkl
sitruunan mehua
⅓ tl
suolaa
Maissiribsit valmistuvat näin:
- Leikkaa maissit pitkittäin neljään osaan. Sekoita mausteet rypsiöljyyn ja voitele maissipalat mausteöljyllä.
- Grillaa maissipalat kuumalla grilliritilällä tai parilalla käännellen. Voit paistaa maissiribsit myös 250-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia.
- Sekoita harissamajoneesin ainekset ja tarjoa maissiribsien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat