Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mäiskyperunasalaatti – kesän rapein salaatti syntyy litistetyistä ja grillatuista perunoista sekä sipsifanin unelmakastikkeesta

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Simppeli mäiskyperunasalaatti valmistetaan litistetyistä ja grillatuista perunoista sekä salaateista. Uudenlaisen perunasalaatin kruunaa maukas sourcream and onion -kastike.

18.6.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
8–10
varhaisperunaa
2−3 rkl
öljyä
1 tl
merisuolahiutaleita
½ tl
mustapippuria
1 rku
rucolaa
½ rku
tammenlehtisalaattia
½ (50 g)
friseesalaattia
Ranskankerma-sipulikastike
1 dl
ranskankermaa
½ dl
majoneesia
2–3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
3 tl
sipulijauhetta
1 ½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Mäiskyperunasalaatti – ohje:

  1. Pese perunat huolella ja keitä juuri ja juuri kypsiksi. Paina keitetyt perunat litteiksi esimerkiksi nyrkillä. Pirskota päälle öljyä ja ripottele suolaa ja pippuria. Grillaa murskatut perunat molemmin puolin rapeiksi.
  2. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  3. Revi salaatit suupaloiksi. Laita tarjoiluvadille salaatteja ja mäiskyperunoita. Lusikoi päälle kastiketta.

Vinkit!

  • Hyödynnä salaatissa edelliseltä aterialta ylijääneet keitetyt perunat.
  • Katso myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt